top of page

Bestuurswijziging in de Stichting Sociaal Cultureel Gebouw Zuidlaarderveen (De Zaandorre)


Op 16 september jl. heeft Erik Hut het bestuur van Dorpsbelangen laten weten dat hij zijn bestuursfunctie in de Stichting graag wil overdragen aan iemand

anders.

Erik heeft zich meer dan 20 jaar ingezet binnen het bestuur zodat er in ons dorpshuis activiteiten georganiseerd konden worden. De Zaandorre wordt voornamelijk gebruikt door verenigingen en geregeld worden er activiteiten georganiseerd door de stichting, dorpsbelangen of inwoners. Erik heeft, samen met Jan Jaap Freije en Karin Otter, altijd belangeloos veel gedaan om dit te faciliteren en te zorgen voor een goede exploitatie en beheer van het gebouw.

Door zijn inzet samen met de andere bestuursleden, is het in 2010 mogelijk geweest om de Zaandorre grondig te verbouwen waarbij de keuken en toiletgroepen zijn gemoderniseerd en er zijn extra ruimtes gerealiseerd. Mede door zijn technische achtergrond was hij o.m. verantwoordelijk voor de technische installatie. Erik heeft aangegeven dat hij het nieuwe bestuur hierin wil ondersteunen.

Bijgestaan door zijn Hanneke verzorgden ze de planning en sleuteluitgifte.

Wij willen Erik enorm bedanken voor alles wat hij voor het dorp, en in het bestuur, heeft gedaan. Altijd met enthousiasme, enorme toewijding en fijne samenwerking met anderen.

Er komt, door het vertrek van Erik, per 1 januari 2022, een vacature vrij binnen het Stichtingsbestuur. Het liefst willen we meerdere nieuwe bestuursleden. Lijkt het jou leuk om je, samen met anderen, in te zetten voor het dorp, na te denken over het beheer en de exploitatie van de Zaandorre, contacten te onderhouden met de verenigingen en activiteiten te organiseren, neem dan contact op met Jan Jaap Freije. Ook als je vragen hebt, kun je bij hem terecht. 06 – 14 25 44 25. Ook is het mogelijk te mailen naar secretaris.dorpsbelangen@gmail.com.

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page