top of page

Glasvezel Zuidlaarderveen


Langzaam maar zeker naderen we het einde van de aanleg van ons glasvezelnetwerk in NO Drenthe. Het merendeel van de adressen is naar tevredenheid aangesloten, maar we merken dat er toch nog wel wat vragen en losse eindjes overblijven.

Het bestuur van het Drents Glasvezel Collectief (DGC) wil daarom in samenwerking met Delta Fiber Nederland (voorheen Glasvezel Buitenaf), graag helpen bij het oplossen van de nog resterende vragen en problemen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat over de aanleg en huisaansluiting of over de installatie en werking van internet, WiFi, tv of telefoon of over de contacten met de providers.

Voor sommige zaken kunnen we je vanuit DGC snel op weg helpen, de andere vragen brengen we, in nauwe samenwerking met het Glasvezel Informatiepunt in Rolde, over naar de back-office van Caiway of Delta om langs die weg zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden. Heb je vragen of lukt het niet de problemen zelf op te lossen, stuur dan uiterlijk 15 mei een mail met een korte omschrijving van het probleem met je adres en postcode, contactgegevens, de provider waar je abonnement loopt en je klantnummer naar hulp@drentsglasvezelcollectief.nl

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page