top of page

Jaarvergadering, Veenster Nieuws en activiteiten


Van het bestuur van Dorpsbelangen

Normaal gesproken hebben we in januari een jaarvergadering van Dorpsbelangen. Dit jaar gaat dat anders. Door de corona maatregelen is het nu niet mogelijik om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Het bestuur van Dorpsbelangen heeft overwogen om een online vergadering te organiseren, maar heeft besloten om de vergadering te verzetten naar mei 2021, in de hoop/verwachting dat dit dan wel weer mogelijk is.


Will, onze penningmeester, heeft het financieel jaaroverzicht van 2020 en de begroting voor 2021 klaar en gaat de kascommissie vragen om de boeken binnenkort te controleren. Na de controle en goedkeuring van de kascommissie zullen we de stukken delen en een bericht plaatsen in het Veenster Nieuws om de leden van Dorpsbelangen te informeren.


Het bestuur van de Stichting heeft laten weten dat ook het financieel jaaroverzicht van de Zaandorre klaar is en dat ook deze gecontroleerd kan worden.


We hebben in 2020 een inventarisatie gedaan in het dorp m.b.t. het Veenster Nieuws en gevraagd hoe men deze het liefst wil ontvangen. Degenen die het Veenster Nieuws liever online willen ontvangen (met een link naar de website van het Veenster Nieuws, of via een PDF), zullen deze in 2021 digitaal ontvangen. De leden die het Veenster Nieuws liever fysiek willen blijven ontvangen, krijgen ‘m als vanouds gewoon in de brievenbus. Het bestuur van Dorpsbelangen gaat dit regelen en afstemmen met de Veenster Nieuws redactie.


Er worden af en toe activiteiten georganiseerd in het dorp om op die manier, ondanks de corona maatregelen, gezamenlijk iets leuks te doen en contact te houden. Heb je zelf leuke ideeën of wil je iets organiseren, dan steunen wij dit van harte. Als je wensen hebt waar het bestuur van Dorpsbelangen een rol in kan spelen, laat het ons dan ook vooral weten.


Wij hopen jullie voor nu voldoende geïnformeerd te hebben.


Met vriendelijke groet

Het bestuur van Dorpsbelangen: Jan-Jaap, Lennard, Will, Willem en Alexandra

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page