top of page

Vitale leefomgeving Zuidlaarderveen


Wij zijn benaderd door Sports2Play over de mogelijkheden m.b.t. het realiseren van een vitale ontmoetingsplaats in ons dorp. Hierbij staan bewegen, ontmoeten en gezondheid centraal.


Aan de hand van toegankelijke en multifunctionele outdoor fitness toestellen wordt sporten en bewegen voor iedereen – van jong tot oud – mogelijk.


Daarom willen we graag met degenen die al initiatief hebben genomen in het kader van meer bewegen, zoals meer bewegen voor 50+, school en andere sportievelingen uit het dorp de wensen onderzoeken.


Vervolgens kunnen we samen met Sports2Play een (project)plan maken, op basis waarvan subsidie aangevraagd kan worden.


Het lijkt ons heel mooi als we een outdoor fitness gelegenheid hebben in Zuidlaarderveen en hopen dat jullie dit ook een mooi initiatief vinden.


Als jij ideeën hebt en graag wilt meedenken óf als je het geen goed idee vindt (want dat kan ook), neem je dan contact met ons op?


In onze provincie zijn inmiddels meerdere beweegparken gerealiseerd door vruchtbare samenwerkingen met plaatselijke belangen- en sportverenigingen en gemeenten. Hiervan zijn De Groeve en Peize een mooi voorbeeld. Met de ondersteuning van Sports2Play bij het opstellen van een projectplan en het aanvragen van de juiste subsidies/fondsen zijn die projecten tot stand gekomen.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten, kijk dan eens op:


We houden jullie op de hoogte.


Een sportieve groet van het bestuur van Dorpsbelangen


112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page