top of page

VV Zuidlaarderveen is een op 6 juni 1958 opgerichte voetbalvereniging uit
Zuidlaarderveen. De voetbalvereniging heeft in het dorp een sociale functie die erop is gericht om zoveel mogelijk inwoners en anderen de gelegenheid te geven om binnen en buiten de lijnen te kunnen genieten van de voetbalsport. De voetbalvereniging heeft 2 seniorenteams.

 

VV Zuidlaarderveen heeft als thuisbasis sportpark de Zaandorre.

Een mooie accommodatie die past bij een leuke vereniging! 


Contactgegevens en Adres:
Sportpark de Zaandorre
Dorpsstraat 28a
9474 PD Zuidlaarderveen
​Op zoek naar meer informatie over VV Zuidlaarderveen?
Klik hier

Voetbalvereniging

VV Zuidlaarderveen

VV Zuidlaarderveen

Feesten

Feesten

Om de vijf jaar is er een groot dorpsfeest in Zuidlaarderveen. De organisatie van deze week/dit weekend wordt geïnitieerd door Dorpsbelangen.

 

Kleintje Dorpsfeest

In de overige jaren organiseert een groepje enthousiaste dorpsbewoners een
kleintje dorpsfeest. Een gezellig weekend waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt.
Het dorp is dan verdeeld in negen buurtjes. Elk buurtje heeft een buurtcaptain, die
de dorpsgenoten informeert over de activiteiten en het feest. 

De organisatie bedenkt een thema en de daarbij passende spelonderdelen.

 

Deze “battle of the buurtjes” gaat gepaard met lekker eten en er wordt regelmatig geproost op de (aanstaande) overwinning.  Het winnende buurtje neemt de bokaal in ontvangst en mag zich een jaar lang winnaar van het kleintje dorpsfeest noemen. 


Wil je meer weten? Stuur een mail naar dorpsfeestzlv@gmail.com

Schuurfeest

Iedere eerste zaterdag in juli is het schuurfeest in Zuidlaarderveen op het terrein van H.S. Agri. Een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud met goede muziek en een gezellige sfeer. Het schuurfeest wordt sinds 1990 georganiseerd door een groep enthousiastelingen.

 

Zie voor meer informatie www.schuurfeestzuidlaarderveen.nl of
neem een kijkje op de facebookpagina.

OBK Zang

OBK Zang en Toneel

OBK Zang heeft een vrouwenkoor Eigen Wijs en repeteert elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur onder leiding van een dirigente. Gezelligheid staat bij ons voorop, echter wordt er ook serieus gerepeteerd. We zingen in verschillende talen, meestal zijn dit bekende nummers. Verder treden we op, o.a. in het dorpshuis de

Zaandorre.

Op zoek naar meer informatie over OBK Zang? Klik hier

Vrouwen van nu
de IJsvereniging

de IJsvereniging

Elk jaar kijken we reikhalzend uit naar een periode met natuurijs. Naast de school ligt de ijsbaan. Als koning winter zich aandient en de vlag uithangt, mag er geschaatst worden. Er is muziek, warme chocomelk, koek en zopie en er worden vaak leuke spelletjes georganiseerd. Geen ijs? Dan organiseert de ijsvereniging een uitje naar bijvoorbeeld Kardinge en gaan we met elkaar naar de overdekte ijsbaan.

50+

50+ meer beweging

Bewegen in groepsverband is goed voor uw lichaam, geest én uw sociale
contacten. Voldoende bewegen werkt bovendien preventief, het voorkomt ziekten en de verergering daarvan. Ook draagt het bij aan de zelfstandigheid en gezond ouder worden. De 50+ meer bewegen voor ouderen is bedoeld voor mensen van 50 jaar en ouder. De inhoud is hierop afgestemd. Op dinsdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur is er 50+ meer bewegen voor ouderen (voor mannen en vrouwen), onder leiding van Tiny Schuiling. Er wordt 34 ochtenden per jaar gesport. Interesse in een proefles? Kom gerust eens een keer meedoen voordat u besluit zich in te schrijven. U kunt dan contact opnemen met Henk Hoving,
telefoonnummer 0598-491365.

Biljartclub

Biljartclub

Biljarten is één van de vele activiteiten in het dorpshuis De Zaandorre. De vaste biljartavond is op vrijdag vanaf 20.00 uur en gaat door tot in de kleine uurtjes. Of je goed of je minder goed kunt biljarten maakt niks uit, gezelligheid en een gemoedelijke sfeer staan voorop. Nieuwe leden zijn van harte welkom, kom gerust eens langs of mail Willy Kluts via wkluts@hetnet.nl

Overige activiteiten

Overige activiteiten

Naast alle genoemde activiteiten worden er nog verschillende gezellige momenten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de patatjesdag, bingo, bar gezellig, troep op je stoep, volleybal, paasvuur, lampionnetjesavond, sinterklaasintocht, carbid schieten en nieuwjaarsborrel etc.

bottom of page