top of page

Ladies Bingo Zuidlaarderveen

Op zaterdag 6 april was dorpshuis “De Zaandorre” in Zuidlaarderveen tot de nok toe gevuld met dames voor de tweede editie van de Ladies Bingo Zuidlaarderveen. Vanuit omringende dorpen en (ver) daarbuiten waren deze dames naar Zuidlaarderveen afgereisd voor deze unieke regionale belevenis.


In november 2023 werd via diverse sociale mediakanalen de datum voor de editie van 2024 bekendgemaakt. Binnen 48 uur waren alle kaarten uitverkocht. De organisatie had naar aanleiding van de eerste editie veel positieve reacties gehad. “Maar dat de kaartverkoop voor 2024 zo’n vaart zou lopen hadden we niet durven dromen”, aldus Sonja van Roeden, één van de vijf organisatoren.


Voor de bezoekers begon het Bingo feest al bij binnenkomst. Iedereen werd welkom geheten door Babs en Bea, het presentatie duo van de avond, en kreeg een welkomstdrankje aangeboden. De tafels waren aangekleed met roze lopers met daarop stiften, bloemen en bakjes vol chocolaatjes. De zaal was omgetoverd tot een sprankelend gebeuren. De glitter, de glamour en goed gevulde prijzentafels waren een lust voor het oog. Te winnen waren onder meer luxe Rituals pakketten, EasyToys boxen, sieraden, (hand)tassen, kleding/lingerie bonnen, een boodschappenpakket, luxe geurtjes en diverse woonaccessoires.


Het ontbrak de dames nergens aan deze avond. Babs en Bea loodsten de deelneemsters met passie en humor door de avond heen. De drankjes, borrelplankjes en bittergarnituur werden door kundige “gentlemen” aan tafel geserveerd. Er werden 9 gewone rondes gespeeld en elke ronde waren er 3 prijzen te winnen.  Na 5 rondes zorgde het tweetal Babs en Bea voor wat beweging in de zaal met het nummer “Van links naar rechts” van de Snollebollekes.


De spanning in de zaal was regelmatig om te snijden als er bijna weer een prijs uitging. Nieuw dit jaar was de muziek bingo. In plaats van het opnoemen van de bingonummers werden er bekende muzieknummers afgespeeld. De zaal ging helemaal los bij het horen van al die (foute) hits. De winnares ontving een JBL box. De avond werd afgesloten met een superronde. De hoofdprijs was een High Tea voor 4 personen bij Kaap Hoorn.


Niemand ging deze avond met lege handen naar huis. Alle deelneemsters kregen een goed gevulde Goodiebag mee naar huis. De organisatie kijkt terug op een fantastische avond en heeft toegezegd dat er in 2025 een derde editie komt.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page