top of page

Jaarvergadering - Save the date

LET OP: ivm corona wordt de jaarvergadering verzet naar 8 april 2022 (onder voorbehoud v.d. maatregelen)

In 2021 hebben we geen jaarvergadering van Dorpsbelangen gehad, omdat het door de corona maatregelen niet mogelijk was om een fysieke bijeenkomst te organiseren.


Het bestuur van Dorpsbelangen heeft overwogen om een online vergadering te organiseren, maar heeft besloten om de vergadering te verzetten naar mei 2021, in de hoop/verwachting dat dit dan wel weer mogelijk is. Ook toen bleek het nog niet mogelijk. We hebben toen het financieel jaaroverzicht van 2020 en de begroting voor 2021, na controle en goedkeuring van de kascommissie in het Veensternieuws gezet om de leden van Dorpsbelangen te informeren.


Nu hebben we op 14 september gehoord dat op 25 september a.s. de 1,5 meter regel wordt losgelaten en ook andere versoepelingen worden doorgevoerd. Dat geeft ons de kans om het gewone leven weer wat op te pakken. Elkaar weer te ontmoeten. Hiervoor worden dingen georganiseerd, waaronder in week 41 (11 oktober – 17 oktober) de cultuurkeet in Zuidlaarderveen (daarover volgt nog meer informatie).


We kiezen ervoor om de jaarvergadering door te schuiven naar 2022, zodat we dan ook 2021 (financieel) kunnen afsluiten en de begroting van 2022 kunnen bespreken.


Noteer alvast in je agenda: 11 februari 2022 om 20.00 uur jaarvergadering in de Zaandorre.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page