top of page

Ladies Bingo; wat een succes

Gisteren was het dorpshuis van Zuidlaarderveen tot de nok toe gevuld met dames. Vanuit omringende dorpen en (ver) daarbuiten waren deze dames naar Zuidlaarderveen afgereisd voor “het opwindendste avondje uit” in de regio.


Voor de ladies begon het Bingo feest al op de parkeerplaats. De in roze hesjes uitgedoste parkeerwachten hielpen iedereen bij het vinden van een plekje. De route naar het dorpshuis was kleurrijk verlicht. Bij binnenkomst kreeg iedereen een welkomstdrankje.


De tafels waren gevuld met stiften, kaarsjes, bloemen en bakjes met chocola. De zaal was omgetoverd tot een sprankelend gebeuren. De glitter, de glamour en fantastische prijzen waren een lust voor het oog. Te winnen waren onder meer Rituals pakketten, sieraden, (hand)tassen, diner/wijn bonnen, hapjes planken en luxe geurtjes.


Het ontbrak de dames nergens aan deze avond. Show-presentator John loodste de dames door de avond heen. Dit deed hij op eigenzinnige wijze met veel Bingo kennis, passie en humor. De drankjes, borrelplankjes en borrelhapjes werden door 6 enthousiaste “gentlemen” aan tafel gebracht.


De spanning in de zaal was regelmatig om te snijden als er bijna weer een prijs uitging. Er werden 9 rondes gespeeld en elke ronde waren er 3 prijzen te winnen. Er werd afgesloten met een extra superronde. De hoofdprijs daarvan was een riant Easy Toys pakket.


Niemand ging deze avond met lege handen naar huis. Elke deelneemster kreeg bij vertrek een klein “pak me dan als je kan” koffertje, met verrassende inhoud, mee naar huis. Met grote dank hiervoor aan #Easytoys.11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page