top of page

Opening expositie in de Zaandorre op zaterdag 28 oktober 10.15


Zaterdag 28 oktober wordt in het dorpshuis Zaandorre om 10.15 uur de expositie geopend van drie deelnemers van de activiteiten afdeling van de Es volwassenen psychiatrie van Lentis in Zuidlaren.

Het gaat om een tentoonstelling van kunstwerken van Jan Jaap Folkerts, Nely Eppinga en Reina Hazenberg.

Na veel belangstelling en enthousiaste reacties voor hun kunst die eerder o.a. ten toon werd gesteld in de Laarkerk in Zuidlaren , krijgt hun expositie nu een vervolg in dorpshuis Zaandorre .


De kunstenaars

De deelnemers van de expositie werken met verschillende materialen. Op hun eigen specifieke wijze geven zij hun kunstzinnige kwaliteiten vorm en inhoud.

Jan Jaap noemt zijn werk Geometrische Fantasie. In een filmpje op Youtube, onder het kopje expositie Ontmoetingskerk, Geometrische fantasie vertelt hij over zijn kunst. Jan Jaap heeft een heel eigen herkenbare stijl. Jan Jaap wil graag meer bekendheid en probeert zijn werk ook te verkopen. Door de mooie kwaliteit is dat al verschillende keren gelukt.

Reina schildert vooral en maakt veel poppen. Zij is nooit zonder inspiratie en geeft een heel eigen kijk op de wereld weer.

Nely haalt heel veel energie uit allerlei creatieve bezigheden, van diamond painting tot schilderen en van figuurzagen tot haken.

Tijdens de informele opening op zaterdag 28 oktober is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de desbetreffende kunstenaars en vertellen zij wat over hun werk. De kunstwerken zijn ook te koop.

De expositie is tot eind april 2024 te bekijken.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden of meer informatie over het werk van deze deelnemers? Neem dan contact op met José de Jonge , A&R Lentis Zuidlaren tel: 06-53732074j.dejonge@lentis.nl

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page